Jeg accepterer, at modtage uforpligtende tilbud på fyrværkeri til fest

Bryllup

Fyrværkeri til fest
Fyrværkeri til fest

Fødselsdag

Privatfest

Fyrværkeri til fest

Vi leverer nogle af Danmarks flotteste fyrværkerishows, som med garanti vil overraske og imponere dine gæster. Vi giver gratis kørsel i hele landet og fuld pris- og tilfredshedsgaranti. Det hele starter med et uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til fest
Fyrværkeri til fest

Event

Byfest

Erhverv

71 75 50 51

tilbud@fynsfestfyrvaerkeri.dk

Få et imponerende og festligt festfyrværkeri til din fest. Udfyld oplysningerne, så sender vi et uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til fest
Fyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til festFyrværkeri til fest

Må vi give dig et godt tilbud?

Flotte fyrværkerishows til fester

Overrask dine gæster med et imponerende festfyrværkeri til festen. Vi leverer de flotteste shows i hele landet, til markedets absolut bedste pris. Vi giver 100% pris- og tilfredshedsgaranti!

Skal du holde fest og overvejer du et flot fyrværkerishow? Vi leverer flotte shows i hele landet, til nogle af markedets absolut bedste priser med alt inkluderet. Vores erfarne team af dygtige fyrværkere er eksperter i flotte sammensatte shows, med spændende effekter, klare farver, godt tempo og selvfølgelig en guldfinale, som fylder hele himlen i guld og glimmer!


Når du bestiller et festfyrværkeri hos os, så får du en komplet pakke med alt inkluderet. Vi indhenter tilladelserne, snakker med stedet hvor festen skal holdes, finder er egnet sted til afskydning. Transporterer fyrværkeriet forsvarligt fra vores lager og ud til dig, laver grundig opstilling, afskydning og oprydning bagefter. Kort sagt - vi sørger for der hele - du nyder showet med dine gæster!


Vores priser starter alt inkluderet (bemærk også kørsel er inkluderet i hele landet) fra bare 7.900 kr.!

Skal du give et fyrværkerishow væk i gave? Så ankommer vi diskret og opstiller hemmeligt, så du kan overraske selskabet og værten, når du beder alle om at komme med ud. Herefter starter hele showet når i er klar. Vi sender dig diskret en SMS når vi ankommer og starter opstillingen.


Har du specielle ønsker, ja så forsøger vi på bedste vis, at inkludere det i showet. Vi laver gerne ildskrift med dine initialer, navn, årstal eller et symbol, logo eller smiley. Brændtid er cirka 1 minut og vi kan lave mange farver og kombinationer. Kontakt os gerne for mere information.


Det er nemt at få et uforpligtende tilbud fra os på et imponerende og festligt fyrværkerishow. Udfyld vores tilbudsformular nu, så sender vi dig vores bedste tilbud. Vi leverer nogle af landets flotteste shows til markedets laveste pris. Derfor giver også altid fuld pris- og tilfredshedsgaranti til alle vores kunder.

Imponerende fyrværkeri til festen

Få et imponerende festfyrværkeri til din fest. Klare farver, godt tempo, sjove effekter og fuld knald på. Vi sammensætter det perfekte fyrværkeri.

Fyrværkeri til fest

Fyrværkerishow til kobberbryllup -26. februar 2022

Det hele starter med et godt tilbud

Udfyld vores tilbudsformular nu og modtag vores bedste tilbud indenfor kun 24 timer, på festfyrværkeri til fest.

Fyrværkeri til fest

Udfyld vores tilbudsformular med oplysninger om dit arrangement, så vi kan beregne et tilbud og showsammensætning, som matcher til dine ønsker.

2

Du modtager inden for kort tid vores bedste tilbud på et imponerende fyrværkerishow, sammensat af vores dygtige fyrværkere. Helt uforpligtende.

1

3

Hvis vores tilbud matcher dine forventninger, så ankommer vi på aftalt tid og sted og afskyder showet. Vi sørger for alt, du skal blot nyde showet!

Modtag vores tilbud her

Branchens bedste sikkerhed

  • Godkendte prof. fyrværkere med erfaring.
  • Fyrværkeri af højeste kvalitet med CE-mærke.
  • Forsvarlig transport af fyrværkeriet.
  • Erhvervsansvarforsikring på 10 mio.+
  • Sikker opstilling og afskydning - hver gang.
  • Grundig forberedelse og besigtigelse af området.
  • Årligt Serviceret Falck brandslukningsudstyr (DS 2320).
  • Branchens nyeste og mest anerkendte udstyr.

Vælg en fyrværker med erfaring, uddannelse og gyldig forsikring. Hos Fyns Festfyrværkeri har vi branchens nyeste udstyr til sikker afskydning af alle vores shows.

Vi benytter kun erfarne og prof. uddannede fyrværkere til vores shows, som er fuldt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. De har den rette lovpligtige uddannelse samt erfaring med sikker og forsvarlig håndtering, transport og afskydning af prof. fyrværkeri. Ordentlighed er nøgleordet hos os, hvorfor vi altid ankommer og opstiller elementerne i vores shows, i ekstra god tid. Det sikrer vores kunder kvalitet i showafvikling, den fornødne sikkerhed og de perfekte fyrværkerishows. Derfor tøver vi ikke med at give fuld tilfredshedsgaranti på alle vores shows.

Kongensgade 9C, 1. sal.

5000 Odense C

CVR-nr.: 35394990

Tlf. 71 75 50 51

Bryllupsfyrværkeri

Firmafyrværkeri

Konfirmationsfyrværkeri

Musikfyrværkeri

Fyrværkerimester

Professionelt fyrværkeri

Firmafest festfyrværkeri

Slotsbryllup fyrværkerishow


Festfyrværkeri Odense

Festfyrværkeri Svendborg

Festfyrværkeri Nyborg

Festfyrværkeri Middelfart

© 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.