Jeg accepterer, at modtage uforpligtende tilbud på fyrværkeri til fest

Bryllup

Fyrværkeri til konfirmation
Fyrværkeri til konfirmation

Fødselsdag

Privatfest

Fyrværkeri til konfirmation

Vi leverer nogle af Danmarks flotteste fyrværkerishows, som med garanti vil overraske og imponere dine gæster. Vi giver gratis kørsel i hele landet og fuld pris- og tilfredshedsgaranti. Det hele starter med et uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til konfirmation
Fyrværkeri til konfirmation

Event

Byfest

Erhverv

71 75 50 51

tilbud@fynsfestfyrvaerkeri.dk

Vil i overraske konfirmanden med et festfyrværkeri? Udfyld jeres oplysninger, så sender vi vores bedste uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til konfirmation
Fyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmationFyrværkeri til konfirmation

Må vi give jer et godt tilbud?

Festfyrværkeri til konfirmation

Overrask konfirmanden med et imponerende festfyrværkeri til festen. Vi leverer de flotteste shows i hele landet, til markedets absolut bedste pris. Nyhed: Lad konfirmanden komme med bagom showet!

Vil du overraske konfirmanden med et unikt fyrværkerishow, fyldt med farver, tempo, sjove effekter og et brag af en finale? Hos Fyns Festfyrværkeri har vi sammensat en unik pakke, som udover et imponerende fyrværkerishow, også inviterer konfirmanden med bag kulissen hos vores prof. fyrværker, som skal afskyde showet.


Alt efter jeres program til festen, så finder vi gerne tid til, at give den krudt-interesserede konfirmand, et besøg til et spændende indblik i vores arbejde med opstilling af aftenens store fyrværkerishow. Bag kulissen giver vi et indblik i det enorme planlægningsarbejde, som det kræver at afskyde prof. effekter, samt det kraftige udstyr der skal til, for at skyde store prof. luftbomber. Kontakt os gerne for mere information.


Vi tilbyder ildskrift med initialer, navn, årstal, symbol, smiley eller lign. De kan produceres i er utal af farver og kombinationer. Brændtiden er cirka et minut. Kontakt os for at høre mere om mulighederne med ildskrift.

Skal showet have en ekstra dimension? Så overvej et prof. musikfyrværkeri, som afskydes efter et mix af konfirmandens favoritmusiknumre. Afskydningen sker i takt med musikken og giver en gennemført oplevelse af musik og fyrværkeri. Kontakt os gerne for mere information. Priser fra 29.000 kr. med alt inklusiv.


Når du bestiller er fyrværkerishow til en konfirmationsfest hos Fyns Festfyrværkeri, så er alt inkluderer i prisen - også gratis kørsel i hele landet. Vi spørger for alt det praktiske, tager dialog med stedet hvor konfirmationen skal afholdes, indhenter tilladelser, finder egnet afskydningssted, planlægger, opstiller, afskyder og oprydder stedet efter showet. Alt dette fra bare 7.900 kr.! Få et gratis os uforpligtende tilbud fra os i dag, så modtager du inden længe vores bedste tilbud - alt inklusiv.


Hos Fyns Festfyrværkeri leverer nogle af de flotteste fyrværkerishows i branchen til markedets laveste pris. Derfor giver vi også fuld pris- og tilfredsgaranti på alle vores shows. Få et tilbud fra os i dag, med vores bedste pris - alt inkluderet.

Imponerende konfirmationsfyrværkeri

Få et imponerende festfyrværkeri til din konfirmationsfesten. Klare farver, godt tempo, sjove effekter og fuld knald på. Vi sammensætter det perfekte fyrværkeri.

Fyrværkeri til konfirmation

Fyrværkerishow til kobberbryllup -26. februar 2022

Det hele starter med et godt tilbud

Udfyld vores tilbudsformular nu og modtag vores bedste tilbud indenfor kun 24 timer, på festfyrværkeri til fest.

Fyrværkeri til konfirmation

Udfyld vores tilbudsformular med oplysninger om dit arrangement, så vi kan beregne et tilbud og showsammensætning, som matcher til dine ønsker.

2

Du modtager inden for kort tid vores bedste tilbud på et imponerende fyrværkerishow, sammensat af vores dygtige fyrværkere. Helt uforpligtende.

1

3

Hvis vores tilbud matcher dine forventninger, så ankommer vi på aftalt tid og sted og afskyder showet. Vi sørger for alt, du skal blot nyde showet!

Modtag vores tilbud her

Branchens bedste sikkerhed

  • Godkendte prof. fyrværkere med erfaring.
  • Fyrværkeri af højeste kvalitet med CE-mærke.
  • Forsvarlig transport af fyrværkeriet.
  • Erhvervsansvarforsikring på 10 mio.+
  • Sikker opstilling og afskydning - hver gang.
  • Grundig forberedelse og besigtigelse af området.
  • Årligt Serviceret Falck brandslukningsudstyr (DS 2320).
  • Branchens nyeste og mest anerkendte udstyr.

Vælg en fyrværker med erfaring, uddannelse og gyldig forsikring. Hos Fyns Festfyrværkeri har vi branchens nyeste udstyr til sikker afskydning af alle vores shows.

Vi benytter kun erfarne og prof. uddannede fyrværkere til vores shows, som er fuldt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. De har den rette lovpligtige uddannelse samt erfaring med sikker og forsvarlig håndtering, transport og afskydning af prof. fyrværkeri. Ordentlighed er nøgleordet hos os, hvorfor vi altid ankommer og opstiller elementerne i vores shows, i ekstra god tid. Det sikrer vores kunder kvalitet i showafvikling, den fornødne sikkerhed og de perfekte fyrværkerishows. Derfor tøver vi ikke med at give fuld tilfredshedsgaranti på alle vores shows.

Kongensgade 9C, 1. sal.

5000 Odense C

CVR-nr.: 35394990

Tlf. 71 75 50 51

Bryllupsfyrværkeri

Firmafyrværkeri

Konfirmationsfyrværkeri

Musikfyrværkeri

Fyrværkerimester

Professionelt fyrværkeri

Firmafest festfyrværkeri

Slotsbryllup fyrværkerishow


Festfyrværkeri Odense

Festfyrværkeri Svendborg

Festfyrværkeri Nyborg

Festfyrværkeri Middelfart

© 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.