Jeg accepterer, at modtage uforpligtende tilbud på fyrværkeri

Bryllup

Fyrværkeri til Fødselsdag
Fyrværkeri til Fødselsdag

Fødselsdag

Privatfest

Fyrværkeri til Fødselsdag

Vi er eksperter i festligt festfyrværkeri til fødselsdage, så du kan trygt lade os stå for showet. Vi giver gratis kørsel i hele landet, fuld pris- og tilfredshedsgaranti. Det hele starter med et uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til Fødselsdag
Fyrværkeri til Fødselsdag

Event

Byfest

Erhverv

71 75 50 51

tilbud@fynsfestfyrvaerkeri.dk

Få vores bedste tilbud for et festfyrværkeri til fødselsdag. Udfyld oplysninger, så sender vi et uforpligtende tilbud:

Fyrværkeri til Fødselsdag
Fyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til FødselsdagFyrværkeri til Fødselsdag

Må vi give dig et godt tilbud?

Flotte shows til fødselsdage i hele landet

Gør fødselsdagen mere festlig med et imponerende festfyrværkeri. Vi leverer de flotteste shows i hele landet, til markedets absolut bedste pris. Overrask gæsterne eller fødselaren!

Skal du holde fødselsdagsfest og overvejer du at overraske dine gæster eller selve fødselaren med et flot fyrværkerishow? Vi leverer nogle af markedets flotteste shows, i hele Danmark, til nogle af markedets absolut bedste priser - alt inkluderet.


Vores erfarne fyrværkere sammensætter de flotteste shows, med spændende effekter, klare farver, godt tempo og selvfølgelig en guldfinale, som fylder hele himlen i guld og glimmer til slut! Med garanti for “wauw-effekt”!


Bestiller du er festfyrværkeri hos os, så leverer vi en komplet pakke med fuld service inkluderet. Vi indhenter nemlig tilladelserne, snakker med stedet hvor fødselsdagsfesten skal holdes og finder er egnet sted til afskydningen. Transporterer fyrværkeriet forsvarligt fra vores os og ud til jer, laver en grundig og sikker opstilling af fyrværkeriet, afskyder og oprydder stedet bagefter. Kort sagt - vi sørger for det hele - du nyder showet med dine gæster.


Vores priser på fyrværkeri til fødselsdag starter med alt inkluderet, fuld service og gratis kørsel i hel landet fra bare 7.900 kr.!

Skal du overraske fødselaren med et fyrværkerishow? Så ankommer vi diskret umærkede køretøjer og opstiller diskret, så du kan overraske den glade fødselar i løbet af aftenen. Vi sender dig diskret en SMS når vi ankommer og starter opstillingen af fyrværkeriet.


Har du specielle ønsker til fyrværkeriet, ja så tilpasser og designer vi gerne showet efter dine ønsker på bedste vis. Kontakt os indtag hør mere om mulighederne og fortæl os dine ønsker.


Vi laver også gerne ildskrift med årstallet på fødselaren, dine initialer, navn, et symbol, logo eller smiley. Brændtid er cirka 1 minut og vi kan lave mange farver og kombinationer. Kontakt os gerne for mere information.


Det hele starter med, at vi laver et uforpligtende tilbud på et imponerende og festligt fyrværkerishow. Udfyld vores tilbudsformular nu, så modtager du snart det bedste tilbud. Vi leverer nogle af landets flotteste shows til markedets laveste pris. Derfor får du også altid fuld pris- og tilfredshedsgaranti hos os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødselsdagsfyrværkeri

Vi er specialister i fyrværkeri til fødselsdage. Klare farver, godt tempo, sjove effekter og fuld knald på. Vi sammensætter et perfekt fyrværkerishow.

Fyrværkeri til Fødselsdag

Fyrværkerishow til kobberbryllup -26. februar 2022

Få et uforpligtende tilbud nu

Det hele starter med vores bedste tilbud. Udfyld vores tilbudsformular nu og modtag vores bedste tilbud indenfor kun 24 timer.

Fyrværkeri til Fødselsdag

Udfyld vores tilbudsformular med oplysninger om dit arrangement, så vi kan beregne et tilbud og showsammensætning, som matcher til dine ønsker.

2

Du modtager inden for kort tid vores bedste tilbud på et imponerende fyrværkerishow, sammensat af vores dygtige fyrværkere. Helt uforpligtende.

1

3

Hvis vores tilbud matcher dine forventninger, så ankommer vi på aftalt tid og sted og afskyder showet. Vi sørger for alt, du skal blot nyde showet!

Modtag vores tilbud her

Branchens bedste sikkerhed

  • Godkendte prof. fyrværkere med erfaring.
  • Fyrværkeri af højeste kvalitet med CE-mærke.
  • Forsvarlig transport af fyrværkeriet.
  • Erhvervsansvarforsikring på 10 mio.+
  • Sikker opstilling og afskydning - hver gang.
  • Grundig forberedelse og besigtigelse af området.
  • Årligt Serviceret Falck brandslukningsudstyr (DS 2320).
  • Branchens nyeste og mest anerkendte udstyr.

Vælg en fyrværker med erfaring, uddannelse og gyldig forsikring. Hos Fyns Festfyrværkeri har vi branchens nyeste udstyr til sikker afskydning af alle vores shows.

Vi benytter kun erfarne og prof. uddannede fyrværkere til vores shows, som er fuldt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. De har den rette lovpligtige uddannelse samt erfaring med sikker og forsvarlig håndtering, transport og afskydning af prof. fyrværkeri. Ordentlighed er nøgleordet hos os, hvorfor vi altid ankommer og opstiller elementerne i vores shows, i ekstra god tid. Det sikrer vores kunder kvalitet i showafvikling, den fornødne sikkerhed og de perfekte fyrværkerishows. Derfor tøver vi ikke med at give fuld tilfredshedsgaranti på alle vores shows.

Kongensgade 9C, 1. sal.

5000 Odense C

CVR-nr.: 35394990

Tlf. 71 75 50 51

Bryllupsfyrværkeri

Firmafyrværkeri

Konfirmationsfyrværkeri

Musikfyrværkeri

Fyrværkerimester

Professionelt fyrværkeri

Firmafest festfyrværkeri

Slotsbryllup fyrværkerishow


Festfyrværkeri Odense

Festfyrværkeri Svendborg

Festfyrværkeri Nyborg

Festfyrværkeri Middelfart

© 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.