Jeg accepterer, at modtage uforpligtende tilbud på fyrværkeri

Bryllup

Fyrværkeri til events
Fyrværkeri til events

Fødselsdag

Privatfest

Fyrværkeri til events

Vi er din professionelle samarbejdspartner til alle typer af events. Vi er landsdækkende og afvikler shows i hele Danmark. Hos os får gratis kørsel og en erfaren partner. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Fyrværkeri til events
Fyrværkeri til events

Event

Byfest

Erhverv

71 75 50 51

tilbud@fynsfestfyrvaerkeri.dk

Vi leverer shows landsdækkende till Danmarks bedste priser. Få et godt tilbud - helt uforpligtende:

Fyrværkeri til events
Fyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til eventsFyrværkeri til events

Må vi give dig et godt tilbud?

Din prof. partner til afvikling af eventshows

Vi er din profesionelle partner til afvikling af fyrværkeri, til alle typer af events og arrangementer. Vælg en partner som kan rådgive jer hele vejen og stå for den fulde afvikling - 100% som aftalt.

Vælg den rette partner til at stå for fyrværkeri til jeres event. Vi er professionelle fyrværkere med mange års erfaring, så brug aktivt vores viden og erfaringer, eller lad os sammen tænke kreativt og ud af boksen. I fællesskab skaber vi det ultimative fyrværkerishow til jeres event.


Som arrangør har du andre ting at tænke på, så outsource trygt opgaverne til os. Vi sørger for planlægning, myndighedsbehandling, indkøb, afvikling og oprydningen. Ordentlighed er vores nøgleord - du kan altid regne med os.


Skriv eller ring til os i dag og hør mere om et samarbejde med Fyns Festfyrværkeri. Vi er et landsdækkende firma med branchens nyeste udstyr og afskyder fyrværkeri af den højeste kvalitet. Vi designer alle shows fra bunden, så vi kan imødekomme ønsker til effekter og unikke afskydningssteder, alt efter det event i skal afvikle.

Har i spørgsmål til afvikling af et fyrværkerishow, på en unik eller alternativ placering, er i altid velkomne til at få vores erfarne fyrværkere til, at besigtige og analysere området, uden beregning. Ofte kan vi hurtigt lokalisere mulighederne og tilpasse fyrværkeriet til lokation. Derfor har i hurtig klarhed over muligheder og om vi kan efterleve et tiltænkt show, med jeres ønskede effekter samt størrelse på fyrværkeriet.


Selv bynære lokationer, kan vi ofte imødekomme ønsker til kraftige luftbomber, nogle gange ved at anvise alternative lokationer, men tæt på jeres oprindelig lokation. Ellers tilpasser vi altid showet efter stedet, så vi leverer en sikker afskydning - hver gang.


Vi bestræber os på, at levere varen - hver gang. Sikkerhed, punktlighed, erfaring og markedets bedste fyrværkeri, er årsagen til, at vores faste kunder vælger os til, at afvikle fyrværkeri til deres events.


Imponerende fyrværkeri

Vi er specialister i fyrværkeri til events. Lad trygt vores showdesignere sammensætte det perfekte fyrværkeri til jeres event.

Fyrværkeri til events

Fyrværkerishow til kobberbryllup -26. februar 2022

Få gang i samarbejdet i dag

Ræk ud til os og fortæl os om jeres event. Sammen tilpasser og rådgiver vi jer hele vejen, så fyrværkeriet designes og afvikles helt perfekt.

Fyrværkeri til events

Udfyld vores tilbudsformular med oplysninger om dit arrangement, så vi kan beregne et tilbud og showsammensætning, som matcher til dine ønsker.

2

Du modtager inden for kort tid vores bedste tilbud på et imponerende fyrværkerishow, sammensat af vores dygtige fyrværkere. Helt uforpligtende.

1

3

Hvis vores tilbud matcher dine forventninger, så ankommer vi på aftalt tid og sted og afskyder showet. Vi sørger for alt, du skal blot nyde showet!

Modtag vores tilbud her

Fyrværkeri & Sikkerhed

  • Godkendte prof. fyrværkere med erfaring.
  • Fyrværkeri af højeste kvalitet med CE-mærke.
  • Sikker transport af fyrværkeri.
  • Dansk erhvervsansvarforsikring på over 10 mio.
  • Sikker opstilling og afskydning - hver gang.
  • Grundig forberedelse og gennemgang af området.
  • Serviceret Falck brandslukningsudstyr (DS 2320).
  • Branchens førende og nyeste udstyr.

Vi ved at det er en tillidssag, at vælge den rigtige fyrværker til afskydning af et fyrværkerishow til jeres event. Hos os er ordenlighed nøgleordet:

Vi har kun erfarne og prof. uddannede fyrværkere, som er fuldt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen for korrekt afskydning og håndtering af prof. fyrværkeri. De har den rette lovpligtige uddannelse samt erfaring for sikker håndtering, transport og afskydning af prof. fyrværkeri. Ordentlighed er nøgleordet hos os, hvorfor vi altid ankommer og opstiller elementerne i vores shows, i god tid. Det sikre vores kunder kvalitet og den fornødne sikkerhed. Derfor tøver vi ikke med at give fuld tilfredshedsgaranti på alle vores shows.

Kongensgade 9C, 1. sal.

5000 Odense C

CVR-nr.: 35394990

Tlf. 71 75 50 51

Bryllupsfyrværkeri

Firmafyrværkeri

Konfirmationsfyrværkeri

Musikfyrværkeri

Fyrværkerimester

Professionelt fyrværkeri

Firmafest festfyrværkeri

Slotsbryllup fyrværkerishow


Festfyrværkeri Odense

Festfyrværkeri Svendborg

Festfyrværkeri Nyborg

Festfyrværkeri Middelfart

© 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.