Jeg accepterer, at modtage uforpligtende tilbud på fyrværkeri

Bryllup

Fyrværkeri til erhverv
Fyrværkeri til erhverv

Fødselsdag

Privatfest

Fyrværkeri til erhverv

Vi er din professionelle samarbejdspartner til alle typer af fyrværkerishows. Vi er landsdækkende og afvikler shows i hele Danmark. Vi tilbyder gratis kørsel og en erfaren samarbejdspartner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fyrværkeri til erhverv
Fyrværkeri til erhverv

Event

Byfest

Erhverv

71 75 50 51

tilbud@fynsfestfyrvaerkeri.dk

Vi leverer shows landsdækkende till Danmarks bedste priser. Få et godt tilbud - helt uforpligtende:

Fyrværkeri til erhverv
Fyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhvervFyrværkeri til erhverv

Må vi give dig et godt tilbud?

Fyrværkerishows til erhverv

Vi leverer shows til alle erhvervsmæssige arrangementer, fra julefrokosten til indvielse af nye lokationer. Vi står for alt det praktiske - i skal blot nyde showet.

Vi er jeres profesionelle fyrværkeri som står klar, når i vil gøre et arrangement mere festligt med et fyrværkerishow. Som arrangør har du andre ting at tænke på, så outsource trygt opgaverne til os. Vi sørger for planlægning, myndighedsbehandling, indkøb, afvikling og oprydningen. Ordentlighed er vores nøgleord - du kan altid regne med os.


Skriv eller ring til os i dag og hør mere om et fyrværkerishow fra Fyns Festfyrværkeri. Vi er et landsdækkende firma med branchens nyeste udstyr og afskyder kun fyrværkeri af markedets højeste kvalitet. Vi designer alle shows fra bunden, så vi kan imødekomme ønsker til effekter og unikke afskydningssteder, alt efter det firmaarrangement i afvikler.

Har i spørgsmål til afvikling af et fyrværkerishow, på en unik eller alternativ placering, er i altid velkomne til at få vores erfarne fyrværkere til, at besigtige og analysere området, uden beregning. Ofte kan vi hurtigt lokalisere mulighederne og tilpasse fyrværkeriet til lokation. Derfor har i hurtig klarhed over muligheder og om vi kan efterleve et tiltænkt show, med jeres ønskede effekter samt størrelse på fyrværkeriet.


Vi leverer markedets flotteste shows - hver gang. Sikkerhed, punktlighed, erfaring og markedets bedste fyrværkeri, er årsagen til, at vores faste erhvervskunder vælger os til, at afvikle fyrværkeri til deres arrangementer, hver gang.


Imponerende fyrværkeri

Vi er specialister i fyrværkeri til erhvervsarrangementer. Lad trygt vores showdesignere sammensætte det perfekte fyrværkeri til jer.

Fyrværkeri til erhverv

Fyrværkerishow til kobberbryllup -26. februar 2022

Få et tilbud med i overvejelserne

Ræk ud til os og fortæl os om jeres firmaarrangement. Sammen tilpasser vi showet efter jeres budget og ønsker, så fyrværkeriet designes og afvikles helt perfekt.

Fyrværkeri til erhverv

Udfyld vores tilbudsformular med oplysninger om dit arrangement, så vi kan beregne et tilbud og showsammensætning, som matcher til dine ønsker.

2

Du modtager inden for kort tid vores bedste tilbud på et imponerende fyrværkerishow, sammensat af vores dygtige fyrværkere. Helt uforpligtende.

1

3

Hvis vores tilbud matcher dine forventninger, så ankommer vi på aftalt tid og sted og afskyder showet. Vi sørger for alt, du skal blot nyde showet!

Modtag vores tilbud her

Sikkerhed

  • Godkendte prof. fyrværkere med erfaring.
  • Fyrværkeri af højeste kvalitet med CE-mærke.
  • Sikker transport af fyrværkeri.
  • Dansk erhvervsansvarforsikring på over 10 mio.
  • Sikker opstilling og afskydning - hver gang.
  • Grundig forberedelse og gennemgang af området.
  • Serviceret Falck brandslukningsudstyr (DS 2320).
  • Branchens førende og nyeste udstyr.

Vi ved at det er en tillidssag, at vælge den rigtige fyrværker til afskydning af et fyrværkerishow til jeres firmaarrangement. Men hos os ved du altid hvad du får:

Vi har kun erfarne og prof. uddannede fyrværkere, som er fuldt godkendt af Sikkerhedsstyrelsen for korrekt afskydning og håndtering af prof. fyrværkeri. De har den rette lovpligtige uddannelse samt erfaring for sikker håndtering, transport og afskydning af prof. fyrværkeri. Ordentlighed er nøgleordet hos os, hvorfor vi altid ankommer og opstiller elementerne i vores shows, i god tid. Det sikre vores kunder kvalitet og den fornødne sikkerhed. Derfor tøver vi ikke med at give fuld tilfredshedsgaranti på alle vores shows.

Kongensgade 9C, 1. sal.

5000 Odense C

CVR-nr.: 35394990

Tlf. 71 75 50 51

Bryllupsfyrværkeri

Firmafyrværkeri

Konfirmationsfyrværkeri

Musikfyrværkeri

Fyrværkerimester

Professionelt fyrværkeri

Firmafest festfyrværkeri

Slotsbryllup fyrværkerishow


Festfyrværkeri Odense

Festfyrværkeri Svendborg

Festfyrværkeri Nyborg

Festfyrværkeri Middelfart

© 2022 - Alle rettigheder forbeholdes.